Ultimele stiri

Aurolacii din Timișoara duși la dezintoxicare de polițiștii locali

Razie printre aurolacii din Timișoara. 15 persoane au fost săltate în ultimele luni de polițiștii locali și duse la Spitalul Județean pentru dezintoxicare.

„În ultimele patru luni, un număr de 15 persoane adulte au fost predate de polițiștii locali la unitățile spitalicești, cele depistate consumând aurolac pe străzi fiind transportate la Spitalul Județean pentru dezintoxicare. O parte au fost duși la Spitalul de Psihiatrie de pe str. I. Văcărescu, deoarece prezentau probleme psihice și se aflau în evidența acestora”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii locali anunță, de asemenea, că acționează zilnic pentru  preluarea din stradă și luarea măsurilor legale în cazul persoanelor care apelează la mila publică, a persoanelor fără adăpost și a minorilor depistați fără supraveghere, conform atribuțiilor conferite de Legea 155/2010.

În acest sens, persoanele depistate în aceste situații sunt fie îndrumate spre localitățile de domiciliu, în cazul în care sunt din alte județe ale țării, fie sunt încredințați la Azilul de Noapte de pe str. C. Brâncoveanu sau  la Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, iar minorii la Centru de zi și de noapte pentru copiii străzii de pe str. I. Slavici.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*