Ultimele stiri

Autogara de pe bulevardul Iuliu Maniu, în vizorul Primăriei. Ce măsuri a luat viceprimarul Stoia

Traian Stoia

Viceprimarul Traian Stoia a fost dezamăgit de modul în care este întreţinută Autogara de pe strada Iuliu Maniu şi a decis să ia măsuri, cât mai repede. Clădirea, care este proprietatea firmei Autotim S.A, în ultima perioadă, a început să se deterioreze din ce în ce mai mult. Viceprimarul este nemulţumit şi de cum arată terenul din jurul clădirii şi a decis să ia urgent măsuri.

„Aleile pietonale şi trotuarele de pe care se îmbarcă oamenii arată groaznic. Orice maşină care trece prin curte ridica nor de praf. Oamenii de la Poliţia Locală au constatat neîntreţinerea corespunzătoare a proprietăţii. Prin HCL se obligă proprietarul să facă ceea ce trebuie făcut pentru ca Autogara să arate decent”, a declarat Traian Stoia.

Acesta s-a arătat nemulţumit şi de faptul că numeroasele geamuri ale clădirii sunt murdare, neîntreţinute sau chiar sparte. Astfel, viceprimarul a afirmat că, în termen de cinci zile, proprietarul trebuie să ia măsuri pentru a se asigura că spaţiul este bine îngrijit.

Traian Stoia vrea să ducă măsurile şi mai departe pentru că nici trotuarele de aici nu sunt în starea potrivită. Astfel, proprietarii trebuie să se apuce de betonarea zonelor care necesită reamenajare, în cel mai scurt timp.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*