Ultimele stiri

Automobiliștii din Timiș se întrec în Marele Premiu al Timisoarei, în weekend. Vezi de ce surprize vor avea parte spectatorii

rally

În acest weekend va avea loc  Marele Premiu al Timişoarei, una dintre cele mai importante etape din Campionatul Judeţean de Automobilism Timiş. Organizatorii le pregătesc spectatorilor o paradă moto și un show room în care vor fi expuse motocicletele şi maşinile de concurs.

În  26 şi 27 aprilie va avea loc Marele Premiu al Municipiului Timişoara 2014, etapa a treia din Campionatul de Automobilism Timiş  şi din Campionatul de Karting Timiş.

Concursul va avea loc pe platforma Monlandys, situată pe drumul ce leagă Timişoara de Şag. În prima zi a evenimentului va fi organizată o expoziţie auto-moto, iar a doua zi, o paradă moto și concursul propriu-zis. Se vor efectua două manşe, luându-se în considerare timpul cel mai bun.

Ca o premieră pentru concursurile timişorene, între cele două manşe de concurs, pe acelaşi traseu se va organiza o paradă de motociclete denumită „Blitz Moto Parade”. Evenimentul este programat duminică, de la ora 12 .

De asemenea, motocicletele vor fi expuse sâmbătă, începând cu ora 10, împreună cu automobilele de concurs la Show-Room-ul organizat în parcarea Centrului Comercial Auchan, din Calea Şagului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*