Ultimele stiri

Autospeciale noi pentru inspectoratul de poliţie judetean Timiş

autospeciale IPJ Timis

În cursul zilei de astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a avut loc predarea către subunităţile de poliţie a 62 de autoturisme Dacia Logan, achiziţionate în cadrul procesului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

Autoturismele urmează a fi folosite în misiunile operative desfăşurate pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Începând cu luna noiembrie 2014 şi până în prezent, prin programele derulate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi aprobate de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, Poliţia Română a fost înzestrată cu 555 de mijloace de transport destinate muncii operative.

Azi, 11 iunie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a avut loc predare către subunităţile de poliţie a 62 de autoturisme Dacia Logan, achiziţionate în cadrul procesului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne.

Înnoirea parcului auto va conduce la îmbunătăţirea timpilor de reacţie în situaţii de intervenţie, la creşterea mobilităţii şi, implicit, la îmbunătăţirea serviciului poliţienesc.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranţă şi de un serviciu poliţienesc de calitate sporită.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*