Ultimele stiri

Autoturism „blindat” cu ţigări, depistat în P.T.F. Stamora -Moraviţa

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora- Moravita, împreuna cu inspectorii vamali, au confiscat aproximativ 1.500 de pachete cu tigari, netimbrate, ascunse de un cetatean român în portierele, în bordul si sub scaunele masinii pe care o conducea.

În ziua de 03.01.2016, ora 19.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita s-a prezentat pe sensul de intrare în România, cetateanul român Pavel D., în vârsta de 42 de ani, care conducea un autoturism KIA Sorento.
În baza unor date si informatii detinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita, s-a solicitat lucratorilor vamali efectuarea unui control amanuntit al autoturismului, în urma caruia echipa comuna a descoperit, ascunsa si nedeclarata, în portierele autoturismului, în bord, sub scaune dar si în bagaje, cantitatea de 1476 pachete cu tigari netimbrate, marca „Ashima”.
Întreaga cantitate de tigari a fost confiscata de Biroul Vamal, persoana în cauza fiind sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 10.000 de lei, fiindu-i confiscat autoturismul pâna la plata amenzii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*