Ultimele stiri

Autoturism „blindat” cu ţigări depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I- I.T.P.F. Timişoara, împreună cu inspectorii vamali, au confiscat, 926 de pachete cu ţigarete cu timbru fiscal sârbesc, ascunse în rezervorul, portierele şi sub bancheta autoturismului.

În ziua de 06.01.2016, ora 20.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a intra în România o persoană de sex feminin, V. Alina, cetăţean român domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, în vârstă de 33 de ani, conducător al unui autoturism Volkswagen Golf înmatriculat în România.
În baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I şi observând starea de agitaţie a conducătoarei autoturismului, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului.
În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă în portierele autoturismului, în rezervorul auto şi sub bancheta din spate a acestuia cantitatea de 926 de pachete cu ţigări mărcile Winston, Pall Mall, Viceroy şi Marble.
Femeia în cauză nu a declarat cantitatea de ţigări, încercând să o sustragă de la control.
Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 11.112 lei a fost confiscată de Biroul Vamal Porţile de Fier I, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

P8101691 (1)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*