Ultimele stiri

Autoturism căutat de autorităţile italiene, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Peugeot, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.
În data de 10.07.2016, ora 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism marca Peugeot înmatriculat în Italia, R. Adelaida, cetăţean român, în vârstă de 38 de ani, din judeţul Giurgiu.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene din data de 15.06.2015.
Faţă de cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorităţi.
Drept urmare, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*