Ultimele stiri

Autoturism căutat de autorităţile române, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat un autoturism marca Volskwagen Golf, în valoare de 15.000 de euro, care fusese semnalat ca fiind bun folosit ca probă în cadrul unor proceduri penale.

În dimineaţa zilei de 19.01.2016, ora 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de control, conducând un autoturism marca Volskwagen Golf, un cetăţean italian în vârstă de 50 de ani.
Existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului, poliţiştii de frontieră au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către cetăţeanul italian.
Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră în bazele de date au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul unor proceduri penale, de către autorităţile din România, din data de 29.10.2015.
Autovehiculul, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de abuz de încredere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*