Ultimele stiri

Autoturism furat din Austria, descoperit la Cenad. Șoferul nici măcar nu avea permis de conducere

masina

O zi! Atât au reușit să se bucure doi români de un autoturism furat din Austria. Asta pentru că, la  P.T.F. Cenad au descoperiți imediat de polițiștii de frontieră. Cei doi au recunoscut furtul și au subliniat că și-ar fi dorit să vândă autoturismul în România. Halucinant, însă, este că cel care conducea autoturismul nici măcar nu deținea permis de conducere.

Miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, doi cetăţeni români, Alexandru R., în vârstă de 24 ani şi Zsolt L. în vârstă de 26 ani, călătorind cu un autoturism marca “Volkswagen”, fabricat în anul 1990.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit că acesta figurează în baza de date a Interpol semnalat ca fiind furat.

Persoanele în cauză au declarat faptul că au furat maşina din Austria, şi că intenţionau să o vândă în România, pentru a obţine un profit.

Cei doi s-au ales cu dosar penal și în plus deoarece şoferul autoturismului nu deţinea permis de conducere, acesta este cercetat şi sub aspectul conducerii unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*