Ultimele stiri

Autoturism furat din Franta, descoperit la frontiera

frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad–I.T.P.F. Timisoara au descoperit un autoturism marca Ford Mondeo, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Franta, condus de un cetatean român.
In data de 22.12.2015, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul român Ilie C., în vârsta de 28 ani, domiciliat pe raza judetului Dolj, la volanul unui autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în Franta.

În urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul în cauza figureaza în bazele de date Interpol, ca fiind furat, alerta introdusa de autoritatile din Franta, în data de 09.12.2015.
Persoana în cauza a declarat faptul ca a cumparat autoturismul în urma cu 8 zile, de la un cetatean român, cu suma de 400 euro si nu avea cunostinta despre problemele semnalate.
Politistii de frontiera au întocmit, în cauza, lucrare penala sub aspectul savârsirii infractiunii de furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 1.400 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Sânnicolau Mare, pâna la finalizarea cercetarilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*