Ultimele stiri

Avea colecție de arme deținute ilegal. Cum l-au descoperit oamenii legii / FOTO

Descoperire de proporție a polițiștilor timileni! Aceștia au depistat, în trafic, un bărbat de 46 de ani care avea asupra sa o armă şi un cuţit de vânătoare, mai multe cartuşe şi vânat. În plus, în urma percheziţiei, de la domiciliul bărbatului au mai fost ridicate o puşcă cu aer comprimat, o lunetă, aproape 250 de cartuşe şi 50 de alice.

Astfel, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Lovrin, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

În fapt, duminică, în jurul orei 13.10, bărbatul a fost depistat de poliţişti în trafic, pe raza localităţii Comloşu Mare, judeţul Timiş, având asupra sa o armă de vânătoare deţinută ilegal. Totodată, în urma controlului autoturismului, poliţiştii au mai găsit în interior un cuţit de vânătoare, 17 cartuşe şi vânat.

S-a procedat la verificarea în evidenţele poliţiei, constatându-se că bărbatul nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii.

Extinzând cercetările, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Sânnicolau Mare, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, unde au depistat o puşcă cu aer comprimat, o lunetă, aproape 250 de cartuşe şi 50 de alice, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, ,,uz de armă letală fără drept”, ,,deţinerea sau portul fără drept al unei arme din categoria celor supuse autorizării”, ,,braconaj cinegetic” şi ,,contrabandă calificată cu arme”.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

IMG_6206 IMG_6168 IMG_6238

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*