Ultimele stiri

Aventură SPECTACULOASĂ la înălțime, în centrul Timișoarei. Flaviu Cernescu va merge pe SÂRMĂ

flaviu cernescu

Adrenalină la înălțime, în centrul Timișoarei! Flaviu Cernescu, supranumit și „Balaurul din Banat”, se va plimba pe o sârmă între două acoperișuri, mâine, de la ora 17.30.

Concret, cel mai cunoscut practicant de sporturi extreme din Banat va merge pe o coardă întinsă între acoperișurile Teatrului Național și Hotelului Timișoara. Aventura extremă nu este organizată fără niciun scop. Flaviu Cernescu va juca rolul principal într-un viitor documentar turistic cu sporturi extreme regizat de către Sabin Dorohoi. Prin intermediul acestui film, oamenii sunt încurajați să descopere Transilvania și Banatul dintr-un alt unghi.

Programatorul IT Flaviu Cernescu și-a propus să meargă pe coardă deasupra unor edificii reprezentative din Transilvania și din Banat. Documentarul va fi filmat între 9 și 26 octombrie.

Astfel, timișorenii interesați de sporturi extreme sau cei care pur și simplu vor să asiste la un „spectacol” haios, sunt așteptați mâine în centrul Timișoarei.

Filmul va fi produs de Western Transylvania Studios, o nouã casã de producţie din Vestul Ţãrii şi va fi regizat de Sabin Dorohoi, bãnãţean la origine, realizatorul celebrelor videoclipuri “Happy” din Reşiţa, Caransebeş, Bocşa, Herculane şi Anina.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*