Ultimele stiri

AVERTIZARE METEO: Precipitaţii mixte şi vânt puternic în aproape toată ţara, până vineri seară

vant

Meteorologii au avertizat că de miercuri până vineri seară vor fi precipitaţii mixte în aproape toată ţara, vântul va atinge la rafală viteze de 55-60 de kilometri pe oră, iar la munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Potrivit informării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de miercuri, ora 13.00, până vineri, la ora 18.00, vântul va avea intensificări în toate regiunile, iar în zona montană va sufla tare, pe creste depăşind la rafală 90 de kilometri pe oră.

La munte vor predomina ninsorile, în Carpaţii Orientali şi în Carpaţii Occidentali, izolat, cantităţile de precipitaţii vor depăşi 20 de litri pe metru pătrat şi se va depune strat nou de zăpadă, iar în anumite intervale ninsoarea va fi viscolită.

În Maramureş, Transilvania, Crişana, local în Moldova şi în zonele deluroase din restul ţării, trecător, precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, mai ales în noaptea de joi spre vineri şi în cursul zilei de vineri, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*