Ultimele stiri

Aveți grijă! Amenzi URIAȘE pentru cei care aruncă moloz la întâmplare

moloz

Își renovează locuința, apoi aruncă molozul unde îi taie capul. Este cazul mai multor timișoreni, care în ultima perioadă s-au ales cu amenzi uriașe pentru că nu au respectat legea. Viceprimarul Dan Diaconu atrage atenția că municipalitatea nu va avea toleranță în cazurile de acest gen.

„Toleranța 0 pentru nerespectarea avizelor de gestiune a deșeurilor. Mesajul e unul singur: Nu ne subestimați capacitatea de control. Situația e deja inacceptabilă”, transmite, scurt, Diaconu

Oricum amenzile nu par să-i sperie pe timișoreni. Deși în mod normal pentru molozul rezultat în urma unor lucrări ar trebui să închirieze un container special de la RETIM, aceștia aleg să arunce deșeurile pe unde apucă. Astfel, numai în primele trei luni ale anului, în urma verificărilor pe teren, consilierii din cadrul Direcţiei de Mediu a municipalităţii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.700 de lei.

Municipalitatea atrage atenția că va spori controalele pe acestă linie, iar cei care nu respectă prevederile legale riscă amenzi cuprinse între 1.500-2.000 lei pentru persoane fizice şi 2.000-2.500 lei pentru persoane juridice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*