Ultimele stiri

Avocata acuzată de fapte de corupție, arestată pentru 30 de zile

Ramona Joldes

Avocata Ramona Joldeș a primit din partea magistraților Curții de Apel Timișoara mandat de arestare pentru 30 de zile. Pe parcursul audierilor la DNA, avocata a negat că ar fi cerut bani de la denunțător pentru a interveni pe lângă diverși procurori și judecători  pentru soluționarea unor procese avute de bărbat.

Potrivit surselor judiciare, în ciuda probelor evidente de la dosar, care constau în redări ale discuțiilor ambientale și telefonice purtate cu denunțătorul, în care-i explica detaliat cum urma să intervină pentru aranjarea favorabilă a cauzelor, servicii pentru care i-a cerut 16.500 de lei, avocata a negat toate acuzațiile.

Decizia poate fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Vă reamintim că avocata Ramona Joldeș a fost prinsă în flagrant în timp ce primea bani de la un client, luni după-masa. Aceasta îi promisese bărbatului că va interveni pe lângă judecători pentru a obține sentințe favorabile în mai multe dosare civile și penale aflte pe rol în instanțele timișene. Cel care i-a dat banii avocatei a fost și cel care a denunțat-o.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*