Ultimele stiri

Avocata șpăgară, Ramona Joldeș, trimisă în judecată de DNA

Ramona Joldes

Avocata Ramona Joldeș a fost trimisă în judecată de către procurorii DNA, după ce anterior ea a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea 12.000 de lei mită de la un bărbat căruia îi promisese că va interveni pe lângă judecători, pentru a rezolva mai multe dosare, informează un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Potrivit acestuia, Ramona-Elena Joldeş, a pretins şi primit de la o persoană, în zilele de 19 martie 2014, 7 aprilie 2014 şi 28 aprilie 2014, sumele de 1.000 lei, 1.000 lei, respectiv 12.000 lei, promiţând că, prin influenţele care le are asupra unor judecători şi procurori învestiţi cu judecarea ori soluţionarea cauzelor civile şi penale pe care denunţătorul le are pe rolul instanţelor de judecată ori ale parchetelor din Timiş, va interveni pe lângă magistraţi în scopul soluţionării lor favorabile.

În data de 30 aprilie, avocata a primit din partea magistraţilor Curţii de Apel Timişoara mandat de arestare pentru 30 de zile. Pe tot parcursul audierilor la DNA, aceasta a negat că ar fi cerut bani de la denunţător pentru a-i rezolva dosarele civile şi penale pe care le avea pe rolul unor instanţe timişorene prin intervenţie la diverşi procurori şi judecători.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*