Ultimele stiri

Avocatul Elenei Udrea: Traian Băsescu ar putea fi adus ca martor

basescu tricou pmp

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, susține că în curand s-ar putea să-l vedem pe fostul președinte Traian Băsescu ca martor în „Dosarul Gala Bute”. Asta în timp ce pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, echipa de comunicare spune că „nu există nicio legătură între dosar și fostul președinte”.

Potrivit Hotnews avocatul ar fi declarat într-o intervenție la o televiziune că solicitarea ar fi întemeiată pe faptul că Traian Băsescu, în calitate de președinte, a prezidat ședința de Guvern în care s-a aprobat organizarea Galei Bute. Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat în această dimineață un mesaj pe Facebook în care se spune că nu există nicio legătură între dosarul acesteia și fostul șef de stat.
„Ca să le fie clar tuturor: nu există nicio legătură între dosarul în care este arestată Elena Udrea şi Preşedintele Traian Băsescu. Construirea unei relaţii cauzale reprezintă o mârşăvie. Udrea apreciază încrederea pe care fostul şef al statului o are cu privire la faptul că va reuşi să îşi dovedească nevinovăţia”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.
Potrivit Hotnews, avocatul Elenei Udrea speră ca măsura arestului preventiv să nu fie menținută la judecarea contestației pe care a depus-o. „Joi, la contestatia pe care o vom avea, vom demonstra că nu mai există niciun motiv legal ca Elena Udrea să rămană in arest preventiv. Acuzațiile inițiale nu s-au confirmat în cele peste 30 de zile de arest, dimpotrivă, aceste acuzații au început să se risipească, inclusiv pe baza celebrelor confruntări”, a declarat Marius Striblea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*