Ultimele stiri

BAC 2015! Alţi elevi care au dat examenul la liceul din Făget, ar putea fi ELIMINAŢI pentru că au copiat

bacalaureat

Inspectoratul Şcolar Timiş a fost vizitat, astăzi, de zeci de părinţi ai elevilor de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget, care au fost eliminaţi de la BAC pentru că au copiat în timpul examenului. Părinţii acestora au venit la sediul ISJ Timiş din Timişoara în încercarea de a schimba situaţia.

Inspectorii şcolari spun, însă, că ar putea urma noi eliminări. Asta pentru că pe camerele de supraveghere din sălile de examen din Făget se poate observa cum elevii sunt lăsaţi să butoneze telefoanele mobile sau ţin în mâini fiţuici sau ciorne pe care le mută dintr-o bancă într-alta.

Potrivit inspectorilor şcolari, există şanse mari să mai fie eliminaţi elevi, în acest moment se realizează identificarea lor. După ce toate înregistrările video vor fi analizate, se vor lua măsuri şi împotriva profesorilor supraveghetori care i-au lăsat pe elevi să copieze la BAC. Aceştia pot rămâne chiar şi fără loc de muncă.

 

1 Commentariu pe BAC 2015! Alţi elevi care au dat examenul la liceul din Făget, ar putea fi ELIMINAŢI pentru că au copiat

  1. Bine si cine n-a copiat , poate cere dauna morala ca ne-au f…t psihic , si ne-am ratat inscrierile , deja dureaza prea mult

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*