Ultimele stiri

BAC 2015! Cine sunt cei nouă elevi de nota zece din judeţul Timiş

bac 2015

Performanţe excepţionale obţinute de nouă absolvenţi de liceu din judeţul Timiş. Aceştia au primit la examenul de Bacalaureat din acest an nota 10 la toate probele.

Tinerii de nota zece au terminat liceul la patru şcoli de elită din Timişoara. Vorbim despre trei elevi de la Colegiul Naţional Bănăţean – Karina-Alice Ciupa, Tudor-Traian Condor şi Bianca-Elena Stoian, trei liceeni de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” – Oana-Roxana Ciocioman, Tania-Laura Copocean şi Georgia-Mălina Marinaş, doi absolvenţi de clasa a XII-a de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” – Simina-Victoria Ardelean şi Ana Sirianţu şi un elev de la Colegiul Naţional “C. D. Loga” – Mădălina Doncean.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş, sute de elevi au obţinut nota maximă la una sau mai multe discipline. Astfel, 42 s-au ales cu nota 10 la Limba Română, patru la Limba Maternă, 138 la Matematică, 31 la Istorie, 49 la Anatomie, 28 la Biologie, doi la Filosofie, doi la Fizică, 27 la Geografie, 30 la Informatică, doi la Logică şi şase la Sociologie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*