Ultimele stiri

BAC Sesiunea de toamnă: I-a sunat telefonul în timp ce susţinea proba scrisă la Română. Ce a păţit elevul ghinionist din Timişoara

bacalaureat

Probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, au debutat, astăzi, cu cea la Limba şi Literatura Română. Din judeţul Timiş, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş, s-au înscris la această probă 662 de candidaţi, însă 145 au absentat.

Totodată, un elev din Timişoara a fost eliminat din examen. Liceeanul a avut ghinionul să-şi ia telefonul cu el în sala de examen şi nici nu l-a pus pe silenţios, iar în timp ce susţinea proba, a fost sunat.

Profesorii supraveghetori i-au dat nota 1 şi l-au eliminat din examen. Mai mult, elevul nu va avea voie să se prezinte la următoarele două sesiuni din cadrul examenulului de Bacalaureat, pentru că a încercat să-l fraudeze.

Absolvenţii de liceu susţin probele scrise ale sesiunii de toamnă a BAC-ului în şase centre de examen, cinci în Timişoara şi unul în Lugoj. În total, din judeţul Timiş s-au înscris la Bac peste 1.600 de candidaţi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*