Ultimele stiri

BACALAUREAT 2015! Cei nouă elevi de nota 10 din Timiş, premiaţi de Universitatea de Vest din Timişoara

Reprezentanţii Universităţii de Vest din Timişoara le-au făcut o surpriză, astăzi, celor nouă absolvenţi de liceu din judeţul Timiş care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat din acest an. Rectorul instituţiei, Marilen Pirtea, i-a invitat ca să-i felicite şi să le înmâneze o diplomă de excelenţă pentru rezultatele deosebite obţinute.

“Nu vrem să vă convingem să rămâneţi la Universitatea de Vest din Timişoara, ci am fost curioşi să vedem cum arată nişte elevi de nota 10. Da, acum putem să ne umflăm în pene şi să spunem că Timişul e fruncea”, a declarat, Marilen Pirtea.

Tinerii de nota zece au terminat liceul la patru şcoli de elită din Timişoara. Vorbim despre trei elevi de la Colegiul Naţional Bănăţean – Karina-Alice Ciupa, Tudor-Traian Condor şi Bianca-Elena Stoian, trei liceeni de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” – Oana-Roxana Ciocioman, Tania-Laura Copocean şi Georgia-Mălina Marinaş, doi absolvenţi de clasa a XII-a de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” – Simina-Victoria Ardelean şi Ana Sirianţu şi un elev de la Colegiul Naţional “C. D. Loga” – Mădălina Doncean.

Majoritatea tinerelor care au obţinut 10 la BAC visează să devină programatori, şi asta pentru că au terminat liceul la profilul Matematică-Informatică. De asemenea, două eleve sunt decise să studieze în afară, în Marea Britanie, iar restul vor rămâne la Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*