Ultimele stiri

Bacalaureat 2015: Elevii de clasa a XII-a susțin astăzi proba scrisă la Limba şi Literatura Română

bacalaureat

Examenul la Limba şi Literatura Română este susţinut de 5197 candidaţi înscrişi în judeţul Timiş la Bacalaureatul 2015, cu subiecte diferite la profilul uman faţă de cel real. În acest an lucrările vor fi corectate, pentru prima dată, în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul.

Liceenii au la dispoziție trei ore în care să rezolve subiectele. Examenul a îinceput la ora 9.00. Astfel, absolvenţii de la profilul umanist şi cei ai profilului pedagogic vor avea aceleaşi subiecte, iar absolvenţii de la profiluk real şi profile tehnologice vor primi alte subiecte.

Testele scrise vor continua marţi, 30 iunie, cu Limba şi Literatura Maternă (maghiară, germană, slovacă, ucraineană, sârbă sau croată), miercuri, 1 iulie, cu proba obligatorie a profilului, respectiv Matematică pentru absolvenţii profilului real şi Istorie pentru cei de la profilul umanist, şi vineri, 3 iulie, cu proba la alegere a profilului şi specializării, respectiv Biologie, Geografie, Fizică, Chimie, Logică, Informatică, Sociologie, Psihologie, Economie sau Filosofie.

Vom reveni cu amănunte referitoare la subiectele primite de candidați la Limba şi Literatura Română.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*