Ultimele stiri

Balint Petrescu, candidatul PDL pe Colegiul 3, a pierdut alegerile pentru că nu a mai avut susţinerea unor lideri religioşi

Balint Petrescu

Candidatul pe Colegiul 3 din partea PDL, Balint Petrescu, ar fi putut să obţină mult mai multe voturi dacă ar fi avut susţinerea unor lideri religioşi, aşa cum i se promisese iniţial. Sursele Timişoara Online susţin că, de fapt, democrat liberalul se înţelesese cu două grupări religioase, care ar fi trebuit  îl susţină în campanie, dar din cauza neînţelegerilor dintre cele două grupări, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Faptul că Balint Petrescu a fost părăsit de „prietenii” din biserică a fost susţinut şi de deputatul PDL Alin Popoviciu. Întrebat dacă Balint Petrescu a fost o alegere bună pentru a candida la Colegiul 3, acesta a răspuns:  „Eu zic că da. Dacă cei care au promis că vor fi corecţi cu dânsul, şi aici mă refer la neoprotestanţi, şi-ar fi respectat cuvântul, scorul era cu totul altul. Ştiam că avea nişte promisiuni din partea unor lideri religioşi că se vor implica puternic în această campanie. Şi prezenţa mică la vot a contat. S-a văzut că noi, PDL-ul, Mişcarea Populară şi PNŢCD-ul  ne-am bătut pe acelaşi electorat, iar PSD-ul a luat toate voturile de pe stânga şi nu a avut cu cine să se bată”.

3 Commentarii pe Balint Petrescu, candidatul PDL pe Colegiul 3, a pierdut alegerile pentru că nu a mai avut susţinerea unor lideri religioşi

 1. Ca sa nu mai vorbim ca au avut pocaitii din PDL Timis un candidat la europarlamentare, Mihai Bojin care nu s-a implicat nici macar o singura zi in campanie!

 2. beniamin lup // 30 mai 2014 a 12:37 // Răspunde

  Domnilor, eu personal i-am spus lui Alin Popoviciu ca evenghelicii nu pot fi dusi la vot „cu turma”. Daca unii „lideri religiosi” au promis asta, au facut-o fara drept. Credinciosii evanghelici sunt incurajati sa gandeasca pentru ei insisi. Nu va suparati, dar valorile promovate de oameni ca Alin si multi altii nu au nimic in comun cu etica sau profesionalismul promovat in comunitatile evanghelice.

 3. liliana craciun // 30 mai 2014 a 13:40 // Răspunde

  s-au tradat intre ei si i-au fraierit ca de obicei pe cei de la PDL ca vor aduce voturi gramada….

  iar Balint Petrescu, o mare nulitate a acestor alegeri

  Pacat PDL ca iti minti membrii!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*