Ultimele stiri

„Balul Inimilor Albastre”, un eveniment caritabil de succes. Câți bani s-au strâns FOTO

balul inimilor albastre

Vedete și personalități publice, reprezentanți ai autorităților locale și ai mediului de afaceri din Timișoara și din zonă, precum și persoane fizice și-au dat întâlnire vineri seara în cadrul unei noi ediții a Balului Inimilor Albastre.

Evenimentul caritabil a fost organizat de Rotary Club Cetate Timișoara, cu scopul strângerii de fonduri pentru ducerea la bun sfârșit a mai multe proiecte, și anume reabilitarea Căminului de Bătrâni de la Comloşu Mare, realizarea unei investiţii la Centrul Speranţa, dar şi a câteva proiecte noi – cumpărarea de manuale şcolare în limba română pentru copiii din Veliko Gradiste – Serbia sau reabilitarea grădiniţei din localitatea Petroman. Proiectul vedetă al anului rotarian 2014-2015 are în vedere reabilitarea porţii de intrare în Timişoara – Calea Lugojului – realizat în parteneriat cu AEM.

În urma balului din data de 12 decembrie s-au strâns fonduri substanțiale de la oamenii generoși. 8.200 de lei s-au adunat din licitarea a zece inimi handmade, 28.800 de lei din licitarea unor obiecte de artă, o minge și un tricou cu semnăturile campionilor de la RCM Timișoara.

„Cel mai licitat obiect, la fel ca la edițiile 2012 și 2013, a fost un tablou semnat Ștefan Popa Popa’s, adjudecat de Dan Iliescu – CIT Grup. Maria Grapini și Horațiu Rada au achiziționat câte o sculptură a lui Constantin Grangure. Au mai fost licitate lucrări semnate Florin Ivănescu și Maria Bana Jichita”, anunță organizatorii evenimentului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*