Ultimele stiri

Banatul, promovat la Bruxelles! Ce eveniment de anvergură pregătește grupul PSD

Călin Dobra

Eveniment important la Bruxelles! În perioada 24-26 aprilie, Banatul și Transilvania vor fi puse la loc de cinse în capitala Belgiei, unde vor fi promovate atât din punct de vedere turistic, cât și din punct de vedere economic. Anunțul a fost făcut de europarlamentarul PSD Victor Negrescu și de vicepreşedintele PSD ‪Timiş, Calin ‪Dobra.

Primăvara Românească, căci acesta vi fi titlul evenimentului, speră sa adune 10.000 de oameni interesați de zonele din Banat și Transilvania. Asta pentru că evenimentul nu se va limita la o prezentare în Parlamentul European, ci va avea un stand special amenajat chiar în centrul Bruxellesului, astfel ca orice persoana interesată să poate veni să primească informații direct de la cei ce vor pleca în Belgia special pentru a prezenta oferta turistică și economică a celor două zone.

Vom deschide la Bruxelles delegaţia Transilvaniei şi a Banatului, care va promova oferta economică şi turistică. Am luat acest model practicat de regiunile din Spania, provinciile din Polonia şi de landurile din Gemania, a spus europarlamentarul Victor Negrescu.

Vicepreşedintele PSD Timiş Călin Dobra a precizat că în aceste zile se lucrează la programul delegaţiei judeţului Timiş precum şi la acţiunile care se vor desfăşura la Bruxelles. Cert este că, în cadrul delegației se vor regăsi o parte din artiștii de top din Banat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*