Ultimele stiri

Bănicioiu: Am deblocat cinci posturi pentru Agenţia de Transplant, care vor fi ocupate prin concurs

nicolae banicioiu

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat, marţi, că a deblocat cinci posturi pentru Agenţia Naţională de Transplant, care urmeză să fie ocupate prin concurs, precizând că va căuta soluţii şi pentru alte domenii din sănătate unde există o lipsă acută de personal.

„Ştiu cât de importantă este activitatea pe care cei de la Agenţia de Transplant o desfăşoară. Din păcate, actele normative din anii 2009 – 2013 au blocat posturile şi nu se puteau face angajări. Am găsit soluţia deblocării prin redistribuire, şi voi căuta soluţii şi pentru alte domenii din sănătate unde există o lipsă acută de personal, pentru că pacienţii au dreptul la cele mai bune condiţii de tratament şi, în acest caz, de cele mai bune condiţii de realizare a acestor operaţii extrem de complicate”, a spus ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Agenţia Naţională de Transplant este desemnată ca unitate de asistenţă tehnică şi management al Programului Naţional de Transplant. ANT coordonează întreaga activitate de transplant prin centrele regionale din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Târgu Mureş, Iaşi şi Timişoara, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*