Ultimele stiri

Baniciu, Kappl şi Ţăndărică aduc “Pasărea Rock” la Filarmonica “Banatul” din Timişoara. Se anunţă un spectacol “diabolic”

După succesul răsunător avut cu premiera mondială a operei rock – simfonică “Meşterul Manole”, în oraşul de pe Bega, în luna noiembrie a anului trecut, Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică şi-au unit forţele pentru a realiza un nou proiect muzical.

Atunci când se unesc într-un proiect comun, cei trei muzicieni dezlănţuie fiarele din fabule. Aşa a fost conceput concertul “Pasărea Rock”, cu care vor reveni pe scena Filarmonicii “Banatul” din Timişoara, la mijlocul lunii aprilie. “Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, fiecare dintre cei trei are înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legend”, transmit organizatorii evenimentului.

Concertul din Timişoara va avea loc uni, 14 aprilie, de la ora 18.00, la sala Capitol. Proiectul este întregit de Vlady Cnejevici – clape, Teo Boar – chitară electric, invitat Marius Batu – chitara acustică și backing vocal, iar invitat special va fi Mani Neumann, supranumit „violonistul diavolului”, cel ce va condimenta cu intervenţiile sale diabolice spectacolul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*