Ultimele stiri

Bănuit de furt din locuință, reținut de polițiști

Polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat, în flagrant, un bărbat de 33 de ani bănuit de furtul mai multor articole vestimentare și obiecte de uz casnic dintr-o locuință situată pe raza municipiului. În cauză a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

În noaptea de 10 spre 11 iunie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat, pe raza municipiului, un bărbat de 33 de ani care avea asupra sa mai multe bunuri, a căror proveniență nu a putut fi dovedită.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în nopțile de 09 spre 10 și 10 spre 11 iunie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin forțarea unui geam, într-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara, iar din interior ar fi sustras articole vestimentare și obiecte de uz casnic.

Prejudiciul în valoare de 2500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*