Ultimele stiri

Bănuiți de furt, reținuți de polițiști

Polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat 2 tineri bănuiți de sustragerea unor bunuri aparținând societății la care au fost angajați. Prejudiciul în valoare de 4000 de euro a fost recuperat de polițiști. Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La data de 06 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Timișoara au depistat, pe raza localității Mătăsari, județul Gorj, 2tineri de 18 ani, bănuiți de comiterea unui furt.

În fapt, în perioada 25-29 decembrie 2015, bănuiții ar fi sustras 2 motoare electrice, proprietatea unei firme de construcții unde au fost angajați, cu intenția de a le valorifica.

Prejudiciul în valoare de 4000 de euro a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor.

1 Commentariu pe Bănuiți de furt, reținuți de polițiști

  1. Dvs ati intrebat unde se petrec aceste lucruri si eu v-am raspuns. Banuies ca ati intrebat unde sa petrec aceste lucruri la scara cea mai mare, nu unde se petrec la scara cea mai mica. Bine-nteles ca modelul nostru trebuie sa fie o tara europeana dezvolta, dar dvs n-ati intrebat unde nu se intampla lucrurile astea. Daca nu vedem si lucrurile bune si anume ca sunt poate miliarde de oameni pe planeta care si-ar dori sa traiasca intr-o tara ca Romania, sau ca tara lor sa fie cel putin unde este Romania acum, nu ne face prea bine. S-ar putea sa cadem in depresie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*