Ultimele stiri

Bărbat arestat după ce a înjunghiat un tânăr de 18 ani

furt

La sfârșitul lunii mai, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani a înjunghiat un tânăr de 18 ani, punându-i acestuia viața în pericol. Polițiștii au reușit să-l identifice abia ieri pe agresor. Acesta avea asura sa un cuțit cu lama metalică, despre care se bănuiește că a fost chiar arma cu care tânărul a fost înjunghiat. Pe numele agresorului a fost emis mandat de arestare preventivă pe 30 de zile.

“Ieri, 06 iunie aîn urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au identificat un bărbat de 61 de ani, din localitatea Bazoş, judeţul Timiş, bănuit de săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor. În fapt, în noaptea de 24 spre 25 mai, în jurul orei 05.00, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi înjunghiat un tânăr de 18 ani, din Timişoara în zona toracelui”, transmit cei de la IPJ Timiș

În urma expertizei medico-legale, medicul legist a stabilit că prin înjunghiere tânărului i-a fost secţionată artera mamară şi că leziunile provocate i-au pus viaţa în pericol.

La momentul depistării, agresorul avea asupra sa un cuţit cu lamă metalică, despre care se presupune că ar fi fost chiar arma cu are a fost înjunghiat tânărul. Acesta fost ridicat de poliţiştii pentru efectuarea expertizei.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a acestuia şi introducerea lui în Arestul I.P.J. Timiş.

În cursul zilei de azi, acesta a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Timiş, care au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*