Ultimele stiri

Bărbat arestat pentru furt calificat, în Sânandrei

Un bărbat de 35 ani din localitatea Sânandrei a fost reținut pentru furt calificat și riscă să ajungă după gratii. Suspectul a spart o locuință din localitatea respectivă, din care a furat mai multe bunuri în valoare de 6000 de lei.

Poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi despre faptul că, în cursul nopţii de 4 spre 5 martie, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa din localitatea mai sus menţionată, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au identificat pe cel banuit de furt..

Practic, în noaptea de 04 spre 05, bărbatul ar fi pătruns în locuinţa respectivă prin garaj, uşa de acces fiind neasigurată, iar din interior ar fi sustras un televizor, o motocositoare şi mai multe unelte profesionale.

Prejudiciul în valoare de 6000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate păgubitului.

Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*