Ultimele stiri

Bărbat din Caraș-Severin, salvat de polițiștii de frontieră de la Berzasca

poliția de frontiera salvare

Un bărbat aflat în stare de hipotermie a fost descoperit pe malul râului Liubcova din județul Caraș-Severin de către un trecător. Fiind cei mai apropiați de locul în care a fost descoperit bărbatul, polițiștii de frontieră de la Berzasca au fost cei care i-au acordat primul ajutor.

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Berzasca au fost anunţaţi de către un cetăţean din localitatea Liubcova că pe malul râului cu același nume se află o persoană în stare de inconştienţă.

Imediat, poliţiştii de frontieră împreună cu şeful postului de poliţie din comuna Berzasca s-au deplasat la faţa locului. Pe malul râului Liubcova, la o distanţă de aproximativ 1500 metri faţă de linia de frontieră se afla o persoană de sex masculin, în viaţă, în stare de hipotermie şi care avea hainele ude.

Poliţiştii de frontieră i-au acordat primul ajutor persoanei în cauză, acoperindu-o cu pături, în acelaşi timp fiind apelat serviciul de urgenţă 112.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă pentru a i se acorda îngrijirile necesare, acesta fiind acum în afara oricărui pericol. Bărbatul are 42 de ani şi este domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*