Ultimele stiri

Bărbat dispărut, căutat de polițiști, pompieri și jandarmi

cautari

Alertă de gradul zero în Timiș după ce un bărbat a sunat la 112 semnalând dureri în zona abdominală de la unele lovituri pe care le-ar fi primit.  Acesta susține că nu știe locul în care se află. Zeci polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari au plecat în căutarea bărbatului în zona localității Țipari. Căutările sunt în toi, în ciuda vremii nefavorabile.

Bărbatul de 42 de ani a sunat la serviciul de urgență de pe telefonul personal în zona prânzului. Căutările au început imediat după apel, când zeci de persoane s-au mobilizat pentru a-l căuta pe bărbat. Ulterior, dispecerii de la pompieri au luat legătura cu barbatul care a început să-și bată joc de ei. Apoi, acesta nu a mai putut fi contactat. Totuși, pompierii nu au oprit căutările, mai ales că barbatul a fost identificat.

Acesta este din județul Teleorman și lucra în zona localității Țipari ca zilier. Din primele informații, se pare că bărbatul era în stare de ebrietate.

UPDATE:

La ora 21.30 s-au întrerupt căutările bărbatului. Acestea se vor relua mâine, începând cu ora 7.30, anunță cei de la ISU Banat.

UPDATE 2:

La ora 7:30, în această dimineață, pompierii au reluat căutările. Au trecut aproximativ două ore până salvatorii l-au gasit pe bărbatul rătăcit. Era în zona pădurii Leucusesti, din comuna Bethausen. Potrivit pompierilor, bărbatul a fost găsit în stare bună, destul de cooperant. Acesta s-a ales cu o vizită la secția de poliție din Bethausen.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*