Ultimele stiri

Bărbat prins conducând un excavator în plin bulevardul Timișoarei! Ce amendă a primit

La plimbare cu buldo-excavatorul în plin oraș, și fără permis de conducere. Așa l-au găsit polițiștii locali pe un bărbat din Pădureni, pe Calea Girocului, ieri seara.

Bărbatul nu a ținut cont nici de faptul că are permisul de conducere anulat, nici de restricția vehiculelor de tonaj de peste 3,5 tone impusă pe tronsonul respectiv și mergea liniștit, până să fie zărit de oamenii legii. După ce l-au luat la întrebări, polițiștii locali i-au aplicat bărbatului  o amendă de 810 lei, iar apoi l-au predat echipaj de la Biroul Circulație Rutieră Timișoara pentru continuarea cercetărilor deoarece fapta de a conduce un autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis valabil constituie infracțiune.

“La verificarea documentelor, bărbatul, cu domiciliul în comuna Pădureni, a prezentat cartea de identitate și certificatul de înregistrare pentru utilajul la volanul căruia se afla, nu și permisul de conducere, justificând că îl are acasă. Cu toate acestea, la verificarea în baza de date s-a constatat că cel în cauză avea de fapt permisul anulat”, spun reprezentanții de la Poliția Locală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*