Ultimele stiri

Bârsășteanu despre descinderile DNA de la Primărie: „Dacă aceste acuze, și nu am nici o îndoială că sunt reale, există, cineva trebuie să plătească că s-a ajuns până aici”

Ieri, DNA a descins din nou, la Primărie. Curtea de Conturi a găsit o serie de nereguli, susținând că în multe cazuri sunt suspiciuni de corupție.

În ceea ce privește descinderile de ieri, de la Primărie ale DNA, Bârsășteanu spune că totul pleacă de la constatările raportului Curții de Conturi.

„Eu cred că totul pleacă de la constatările raportului Curții de Conturi. Dacă îmi aduc eu bine aminte a fost etichetată ca un organism politic în mâna nu știu cui, de reprezentanții primăriei. Vedeți că lucrurile au evoluat și cei care sunt responsabili de lege au mers pe raportul  Curții de Conturi, l-au considerat ca fiind un instrument tehnic, obiectiv și s-a ajuns  și la descinderi care probabil au ca obiect concretizarea  acelui raport și pedepsirea celui care a dus la realizarea ilegalităților în primărie”.

„Pare puțin forțat că acum s-au adunat toate aceste  dosare. Cert este că dacă aceste acuze, și nu am nici o îndoială că sunt reale, există, cineva trebuie să plătească că s-a ajuns până aici”, a mai spus deputatul PSD de Timiș, Florin Bârsășteanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*