Ultimele stiri

Basescu: Atacul la doamna Firea nu este un atac la o femeie, ci la o șantajistă

Scandalul dintre Traian Băsescu, Victor Ponta și Gabriela Vrânceanu Firea continuă. Președintele Traian Băsescu a declarat că formarea Comisiei parlamentare pentru anchetarea modului în care s-a achiziționat terenul de la Nana este un abuz. El a caracterizat-o pe Gabriela Firea drept o „șantajistă de profesie”. Nici Victor Ponta nu a scăpat. Despre el președintele a spus că este un procuror ratat.

„Trebuie să cobor în mocirla în care ne-a târât Victor Ponta.  Consider că este un abuz formarea Comisiei parlamentare pentru investigarea achiziţiei de teren de către familia mea. Doamna Firea, o şantajistă de profesie, lansează o altă minciună: că firma ar fi fost inactivă. Ultima inovaţie a mincinosului Ponta e de spălare de bani, după mintea lui de procuror ratat. Singurul element de care îmi aduc aminte a fost declaraţia mamei procurorului Panait că Ponta a fost ultimul care l-a văzut în viaţă, în rest nimic”, a declarat Băsescu.

Despre afirmațiile sale la adresa senatorului PSD Gabriela Firea, el a spus că a fost un atac la adresa unei șantajiste, nu la adresa unei femei.

„Vreau să înţelegeţi că atacul la doamna Firea nu este un atac la o femeie, ci la o şantajistă”, a spus șeful statului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*