Ultimele stiri

Băsescu: Cei care spun ”Parlamentul penal” încep să aibă argumente care nu pot fi contrazise

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, joi, că sunt 11 parlamentari care nu au putut fi chemaţi în justiţie, arestaţi preventiv sau au beneficiat de refuzul Parlamentului de pune în aplicare hotărâri judecătoreşti, arătând că încep să aibă argumente cei care spun «Parlamentul penal», informează Mediafax.

Băsescu a spus că cea mai evidentă implicare a unei puteri în activitatea altei puteri este atitudinea Parlamentului cu privire la cei pentru care Parchetul cere investigarea lor, arestarea preventivă sau acolo unde sunt hotărâri judecătoreşti de incompatibilitate, iar Parlamentul nu le pune în aplicare.

Potrivit Mediafax ”În ultimii ani, în ceea ce priveşte excesele puterii legislative asupra puterii judecătoreşti, avem 11 exemple de parlamentari care nu au putut fi chemaţi în justiţie, arestaţi preventiv sau care au beneficiat de refuzul Parlamentului de a pune în aplicare hotărâri judecătoreşti privind incompatibilitatea. Cei care au spus «Parlamentul penal» mă tem că încep să aibă argumente care nu pot fi contrazise”, a spus Băsescu.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, ridicarea imunităţii deputatului UNPR Titi Holban. 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*