Ultimele stiri

Băsescu: Dacă mă suspendă, cer prelungirea mandatului. N-aş vrea să fiu în pielea lui Ponta în turul 2

Preşedintele Băsescu a declarat, întrebat dacă a luat în calcul prelungirea mandatului, având în vedere cele două suspendări din funcţie, că, dacă va fi suspendat din nou, o va face şi ”îi vor trimite mărţişoare la Cotroceni”, adăugând că nu ar vrea să fie în pielea lui Victor Ponta, în turul doi, informează Mediafax.

”Dacă mai fac una (o suspendare – n.r.), sigur le cer, pentru că eu, când am fost suspendat, nu am primit salariu, deci nu poate să îmi spună nimeni că mi-a curs vechimea. Nu mi-a curs vechimea, nu am contribuit la asigurările sociale, la şomaj, nimic. Deci acea lună şi jumătate din 2012 este deja scurtare de mandat. Dacă mi-ar fi dat salariu, puteau să spună că m-au trimis în concediu de odihnă, dar aşa au fost regulile, fără salariu”, a declarat Traian Băsescu, la postul B1 Tv.

El a continuat: ”Dacă mai fac una (o suspendare – n.r.), vorba lui Dragnea, o să îmi trimită mărţişoare la Cotroceni”.

Potrivit aceleași surse, preşedintele a mai arătat că, dacă va fi suspendat, ”va fi o măsură antinaţională”.

”Dacă o fac, imaginaţi-vă că îi înfrâng la referendum, rămân preşedinte şi cum se va desfăşura turul doi, nu aş vrea să fiu în pielea lui Ponta, cu mine rămas la Cotroceni, pentru că ar fi înfrânt înainte de a se desfăşura turul doi”, a mai spus Traian Băsescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*