Ultimele stiri

Băsescu: Prezidenţialele aduc o armată de nulităţi. Diaconescu, cel mai potrivit de preşedinte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că prezidenţiale aduc pe scena politică o armată înteagă de nulităţi care cred că pot fi preşedinţi ai României, el pledând pentru Cristian Diaconescu şi spunând că are, în opinia sa, profilul şi pregătirea pentru această funcţie.

El a mai menţionat că a optat pentru varianta Cristian Diaconescu, când a fost consultat înainte de Congresul de alegeri din PMP, precizând că acesta a fost secretar de stat, ministru de Externe, ministru de Justiţie.

”Aş spune că un bun cunoscător al politicii externe, care alături de alţi miniştri de justiţie a contribuit la evoluţia justiţiei de astăzi, nu poate fi o recomandare mai bună pentru a candida”, a comentat Traian Băsescu.

El a mai afirmat că, din sondajele care nu sunt date publicităţii, Cristian Diaconescu a pornit de la 2%, şi ieri, într-un ultim sondaj pe care l-a văzut, ajunsese la 8,5%, informează Mediafax.

1 Commentariu pe Băsescu: Prezidenţialele aduc o armată de nulităţi. Diaconescu, cel mai potrivit de preşedinte

  1. Diaconescu a fost Ministru al Justiției și tot atunci și în PSD. La Justiție nu a făcut nimic, se vede până chiar și în ziua de azi, iar de PSD nu cred că s-a despărțit pe bune. E doar o chestie de imagine, de a duce în eroare electoratul. La fel ca și Oprescu. Deci NU prezintă încredere. Cei 8.5% reflectă clar că lumea nu-l crede. Și bine și face. În locul lui nici nu v-aș da voie dl Președinte să vorbiți despre mine. Nu aveți nici un merit. Dar desigur făcătorii de nimic se adună și se apără între ei. Să vă fie rușine la grămadă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*