Ultimele stiri

Băsescu: Victor Ponta nu iese președinte

Președintele Traian Băsescu se declară convins că liderul PSD, Victor Ponta, nu va fi succesorul său și a anunțat, joi, că va face tot posibilul pentru a-i convinge pe români să nu-l voteze la alegerile prezidențiale.

„Ponta nu iese președinte. Zi de zi voi sta în dispută cu el, până când românii vor începe să creadă. (…) De Victor Ponta, pentru că realizez ce rău îi va fi României cu un astfel de președinte, în fiecare zi îl voi toca. (…) Voi încerca să le arăt românilor cine este acest om, un farsor care a avut norocul, noi ghinionul, să fie propulsat de un grup de baroni, să fie susținut de un turnător și un om condamnat și care vrea să ne facă viitorul după chipul și asemănarea lui. Nu aș vrea ca după mine să rămână un asemenea președinte. Oricare dintre șefii de partide de dreapta este mai bun, mult mai bun pentru țară, decât Ponta”, a declarat Băsescu la B1 TV.

El a afirmat, totodată, că demersul de a-l combate pe Victor Ponta nu are caracter electoral, singurul său interes în plan politic fiind un succes al PMP, partid la a cărui creare a contribuit.

„Un președinte la sfârșit de mandat nu are interese electorale. Singurul meu interes electoral este să reușească această construcție nouă, PMP-ul, pe care l-am proiectat, i-am dat drumul în lume și-l voi vota, dar nu mă implic încă să-l conduc. După ce îmi termin mandatul, îi voi fi cel mai apropiat consultant acestui partid”, a spus Traian Băsescu, citat de Agerpres.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*