Ultimele stiri

BĂTAIE DE JOC: Boschetarii şi-au făcut de cap în clădirea în care a funcţionat, în trecut, clubul Al Cubanito din Timişoara FOTO

al cubanito boschetari

Boschetarii din Timişoara şi-au găsit un nou loc de adăpost, în apropiere de Iulius Mall. Este vorba de o clădire din Piaţa Consiliului Europei, în care a funcţionat celebrul club Al Cubanito, în care poliţiştii locali au depistat mai multe persoane fără adăpost.

Boschetari au improvizat mai multe locuri de dormit, fiind formată și o rampă clandestină de deșeuri. De asemenea, aseară, în jurul orei 19.30, la fața locului au fost depistate și două din persoanele care își făcuseră culcuș în clădirea dezafectată. Cei doi oameni ai străzii au fost sancţionaţi pentru constituirea unui grup în scopul de a săvârși acțiuni ilicite, contrare ordinii și liniștii publice și nu dețineau documente de identitate valabile.

În această dimineață, alte două persoane de sex masculin din Hațeg – Hunedoara și Roman – Neamț au fost depistate în locația respectivă fiind de asemenea sancționate. „Astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare până la asanarea zonei de astfel elemente de natură să creeze disconfort”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*