Ultimele stiri

BĂTAIE de JOC! Primăria Timișoara a dat 30.000 de euro pe două microbuze turistice, care se vor plimba prin…Parcul Copiilor și Grădina Zoologică

minibus turistic

30.000 de euro a cheltuit Primăria Timișoara pentru a achiziționa două microbuze turistice, care să-i plimbe pe curioșii interesați să vadă frumusețile orașului. La aproape un an de la achiziționarea lor, acestea nu vor circula pe străzile Timișoarei, pentru că ele nu pot fi înmatriculate, deocamdată. Totuși, timișorenii se vor putea plimba cu microbuzele prin…Parcul Copiilor și Grădina Zoologică.

„Minibuzele vor circula în Parcul Copiilor și la Grădina Zoologică. Cred că vor circula de săptămâna viitoare. Va fi gratuit, este o ofertă pentru copii, în primul rând, pentru vizitatori. În cazul în care nu există interes și nu va fi un grad de folosire suficient care să justifice plata unui șofer, ne vom reconfigura programul”, a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Totuși, primarul Timișoarei spune că există șanse să vedem microbuzele electrice și pe străzile orașului, după ce vor fi omologate. „Vor putea funcționa când totul va fi gata, sigur, pe anumite străzi, nu pe oriunde. În momentul în care vom putea să le omologăm și city managerul Sorin Drăgoi mi-a adus la cunoștință că ar fi apărut un act normativ la nivel național, special pentru omologarea unor astfel de mijloace de transport, vom intra pe procedură”, a mai explicat edilul șef.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*