Ultimele stiri

Bătaie într-o școală din Timișoara! Elevă lovită cu un scaun de către un coleg, în spital. Cum se simte

liceul obradovici

Doi elevi ai Liceului Dositei Obradovici din Timișoara s-au luat la bătaie, astăzi, într-o pauză. Potrivit polițiștilor, cei doi s-ar fi jucat, iar fata l-a lovit din greșeală pe băiat, acesta a ripostat, a luat un scaun cu care a rănit-o la spate și în zona organelor genitale.

Acum, fetița de 13 ani se află internată la Secția de Chirurgie din cadrul Spitalului de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara, și acuză în continuare dureri în zona abdomenului. Eleva va fi supusă mai multor investigații medicale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, elevul este unul cu probleme de comportament, care a mai avut media scăzută la purtare și provine dintr-o familie numeroasă. Pentru fapta sa, băiatul se va alege cel mai probabil cu nota scăzută din nou la purtare și va fi eliminat din școală pe o perioadă de cel mult cinci zile.

Băiatul împreună cu mama sau au fost audiați la Secția 3 Poliție, dar pentru că nu a fost depusă o plângere împotriva sa, nu se poate începe urmărirea penală.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*