Ultimele stiri

BĂTAIE între interlopi, la Timișoara. Un bărbat a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în cap

interlop

Bătaie ca-n filme, noaptea trecută, între interlopi, vizavi de sediul Poliției Timiș, la Timișoara. Două bande rivale de interlopi s-au bătut cu săbiile și parii în fața Complexului Dracula de pe B-dul Take Ionescu.

În urma încăierării, patru persoane au ajuns la spital, din cauza leziunilor serioase suferite. Printre acestea și un bărbat înjunghiat în piept cu o sabie, dar și unul care a avut o sabie înfiptă în craniu.

De asemenea, Tudor Stoiți, cunoscut în lumea interlopă timișoreană, a ajuns la Spitalul Municipal Timișoara în stare gravă, fiind desfigurat din cauza loviturilor primite. Acesta va fi operat în următoarea săptămână, având maxilarul rupt și dinții scoși.

”Polițistii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a izbucnit un scandal în urma caruia 4 persoane ar fi fost agresate fizic. În fapt, în noaptea de 4 spre 5 iulie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe bulevardul Take Ionescu are loc o altercație între mai multe persoane, în urma intervenției fiind depistați 9 tineri cu vârste între 20 și 30 de ani. Un număr de 5 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar alte 4 au fost preluate de catre persoanlul medical pentru acordarea îngrijirilor necesare. Din primele cercetări s-a stabilit că cei 9 tineri s-au aflat într-un local din Timișoara, ar fi consumat bauturi alcoolice, iar când ar fi părăsit localul ar fi provocat și participat la scandal. Precizăm faptul că, în funcție de diagnosticul stabilit de medici, numărul de zile de îngrijiri medicale, în cazul celor patru persoane agresate, încadrarea juridică a faptelor se poate schimba”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Suspecții au fost audiați la sediul IPJ Timiș și lăsați în libertate.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*