Ultimele stiri

Bătălia pentru PREZIDENȚIALE 2014 se duce și pe Internet. Klaus Iohannis și Victor Ponta, duel în mediul virtual

Campania a fost puternică în mediul reţelelor de socializare. Afişele electorale s-au trasformat în clipuri video, iar dezbaterea s-a mutat online. A fost o campanie virtuală mai puternică decât oricare alta de până acum, informează Digi24.ro.

„Săptămâna viitoare, în fiecare clipă, cu toate forţele mele, eu voi lupta pentru voi, voi lupta pentru democraţie şi stat de drept”, spune Klaus Iohannis, în clipul de prezentare.

„Pe pagina lui Klaus Iohannis, după turul I, vedem din ce în ce mai mult accent pus pe partea de conținut video şi se pare că îi merge foarte bine. Am văzut cifre, pe care nu le-am mai văzut în politica românească în ceea ce priveşte numărul de oameni care au văzut aceste fimuleţe”, a spus Adrian Zăbava.

„Nu poţi să ridici nimic durabil, fără ambele mâini, fără stânga şi fără dreapta. Şi mai ales nu poţi să ridici o ţară. Eu vreau şi pot să-i aduc pe toţi românii împreună, pentru marea unire”, spune Victor Ponta în clipul său de prezentare.

Klaus Iohannis a creat două aplicaţii pe reţeaua de socializare prin care îi provoacă pe oameni să spună ce lucruri bune au făcut, dar le transmite şi mesaje despre el, în care dezvăluie, spre exemplu, pasiunea pentru biciclete sau simpatia pentru pisici, scrie aceeași sursă. Victor Ponta, însă, îi invită pe alegători să-i fie alături în schimbul unui tricou roşu, neinscripţionat. „Tot ce contează în momentul de faţă e să încerci să treci această barieră a internetului, să-i faci să se ducă la vot”, a spus Adrian Zăbavă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*