Ultimele stiri

Bateristul U2, ţepuit cu investiţii în TIMIȘOARA. Muzicianul şi-a dat în judecată consultantul financiar

larry mullen

Ca orice artist cu venituri mari, Larry Mullen a angajat o firmă din Dublin ca să-i ţină contabilitatea, să-i reducă impozitele şi să-i recomande investiţii. Printre ele s-a numărat cumpărarea unei proprietăţi din Timişoara, descrisă ca o afacere foarte bună.

În acest scop, Mullen şi soţia sa, Anne Acheson, au scos din buzunar 500.000 de euro şi au obţinut un credit de 4,5 milioane de la o bancă. Ceea ce consilierul nu le-a spus este că împrumutul mai avea doi beneficiari, dintre care unul complet necunoscut. Până la urmă, Mullen şi Anne au rămas şi fără bani, şi fără casă la Timişoara.

Iar aceasta nu a fost singura pierdere: acelaşi consultant l-a sfătuit pe baterist să investească într-un aşa-numit „fond hotelier european” prezentat ca foarte sigur, deşi nu era deloc aşa.

Anul trecut, când pierderile au ajuns la 11 milioane de euro, Mullen şi soţia sa l-au dat în judecată pe consilierul financiar. Procesul a ajuns abia acum la Curtea Comercială din Dublin, care a respins cererea reclamanţilor de a-l judeca în procedură de urgenţă, scrie Antena 3.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*