Ultimele stiri

BC Timișoara felicitată în plenul Consiliului Local!

Sursa: banatsport.ro

După ce au adus Cupa României în Timișoara, baschetbaliștii de la BC Timișoara au fost felicitați în plenul Consiliului Local.

Pentru câteva momente, consilierii locali au uitat de certuri și s-au unit pentru a-i felicita pe cei ce au adus zilele trecute o mare bucurie tuturor timișorenilor. Vorbim de sportivii de la BC Timișoara, cei ce a reușit aducerea Cupei României în Banat.

Noi știm că în spatele acestui rezultat se ascunde foarte multă muncă, eforturi deosebite și tocmai de aceea vreau să va spun că vă felicităm. Suntem mândrii să avem acest trofeu în orașul nostru, a explicat primarul Nicolae Robu.

Evident, deși meritul cel mare îl au sportivii, primarul Nicolae Robu n-a uitat să se laude cu sprijinul financiar pe care Primăria și Consiliul Local l-au acordat echipei anul trecut.

La anul vă urăm succese și mai mari și evoluții și mai bune. Cred că consilierii locali sunt fericiți 3,1 milioane lei pe care i-am alocat în 2014 nu au fost alocați degeaba. În Timișoara se face performanță și sunt convins că ce veți avea de la noi în 2015 va fi și mai bine folosit.(…) Suntem mândrii de performanța voastră.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*