Ultimele stiri

BEE Epic with Purple Disco Machine!

Inventatorul Deep Funk își face premiera la Epic Society, în această vineri noapte, de la ora 23. O nouă ediție Epic Fridays își ia avânt alături de nimeni altul decât Purple Disco Machine. Artistul din Dresden este un producător genial, lansând recent bijuterii electronice precum Magic la label-ul Exploited, Where we belong și Song for O la Kittball sau Soul So
Sweet Feat. Natalie Conway, care a atins prima poziție pe Traxsource.

Purple Disco Machine a colaborat, tot în 2015, la cel mai recent EP alături de Robosonic, și-a continuat munca în studio alături de Teenage Mutants și a atins, încă o dată, Nr.1 în Traxsource și Top 10 Beatport cu piesa Love, alături de Boris D’lugosch. Tot în Top10 Beatport a ajuns și cu remixul pentru Do You Feel The Same?’, semnată original Hercules & Love Affair (Defected), care este cu siguranță una dintre piesele anului trecut.
Alături de John Trend și Elless, care reprezintă brandul Maestros del Ritmo la fiecare eveniment epic, petrecerea e un must go to. Sâmbătă, în schimb, epicii sunt dulci ca mierea. Acestă stare este oferită de evenimentul Bee Epic, alături de Jack Daniels, care scoate în public shot-urile de Jack Honey. Albinuțele se întorc în stupul lor preferat pentru a se distra, ca în fiecare weekend, să se polenizez pe ringul de dans. Cei prezenți vor avea parte de multe alte surprize dulci, pentru a rămâne cu un gust plăcut după cea mai interesantă petrecere a săptămâni, din Timișoara.

Epic mood (1)Epic mood (2)Epic mood (4)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*