Ultimele stiri

Bega Bulevard continuă cu mult așteptata Cursă a Rățuștelor! Ce au mai pregătit organizatorii

cursa ratustelor

Bega Bulevard a ajuns la ultima zi de festival! Cu toate acestea, va fi o zi plină de surprize  pentru timișorenii care aleg să tragă o fugă până pe malul Begăi. Ateliere pentru copii, spectacole, concerte și nu în ultimul rând Cursa Rățuștelor sunt doar câteva dintre activitățile care se vor demara duminică.

Cursa Rățuștelor va avea loc duminică la ora 16:00, între Podul Tinereţii şi Podul Traian. Evenimentul este organizat de Clubul Rotaract Timişoara împreună cu cluburile Interact şi Rotary Timişoara și reprezintă atracţia principală a Festivalului Bega Bulevard, organizat de Primăria Municipiului Timişoara.

Evenimentul cuprinde două părţi distincte. Prima parte are ca personaje principale răţuştele sponsor. În a doua parte, 5.000 mii de răţuşte „adoptate” în schimbul sumei de 5 lei, sunt aruncate pe Bega. Persoanele ale căror bilete cuprind numerele primelor răţuşte ajunse la linia de sosire (de fapt, „părinţii lor adoptivi”) câştigă premii în bani şi produse. Premiul cel mare este în valoare de 1000 euro.

Anul acesta banii strânși din vânzarea biletelor se vor îndrepta către Formaţiunea de Intervenţie Rapidă pe bază de Voluntariat “SALVO”, pentru achiziţionarea unei autospeciale necesară în numeroase proceduri de urgenţă.

Programul de duminică de la Bega Bulevard:

10.00 – 20.00  Activităţi pentru copii, ateliere de creaţie, expoziţii la standuri

09.00 Piti show

10.00 Concert Peregrinii

11.00 Piesa de teatru ”Noua poveste a Scufitei Rosii” – Teatrul Merlin

12.00 Concert A.L.L. Friends Band

13.00 Formaţiunea SALVO – simularea unor acţiuni de salvare pe diferite tipuri de risc: scafandrii, ambarcaţiuni, G.R.I.M.P.(salvări în medii periculoase, în plan vertical)

16.00 Cursa răţuştelor pe Bega organizată de Clubul Rotaract Timişoara

Caldemare – navigaţie de agrement

Sand painting – picturi cu nisip

Hazliţii Trăzniţii – facepainting, animaţie, baloane

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*