Ultimele stiri

Ben-Oni Ardelean: „Eu, ca un om care are contacte la cel mai înalt nivel în SUA, spun că premierul nu este și nu va fi binevenit deloc acolo”

Ben Oni Ardelean

Săptămâna viitoare Victor Ponta va pleca în Statele Unite ale Americii. Senatorul Ben-Oni Ardelean este de părere că premierul nu va fi primit bine în SUA tocmai din cauza ordonanței care permite politicienilor trecerea de la un partid la altul.

„Săptămâna ce vine, premierul va face o vizită în SUA. Bineînțeles că televiziunile de casă vor prezenta acest lucru ca un mare succes. Eu, ca un om care are contacte la cel mai înalt nivel în SUA, spun că premierul nu este și nu va fi binevenit deloc acolo. Nu poți să vii tu Dragnea și să spui: <<Știu că partenerii noștri externi au o problemă cu legea traseismului, însă noi o să le explicăm despre ce-i vorba>>. Nu ai cum să explici lipsa de valori. Să facem un exercițiu de imaginație. Gândiți-vă ce s-ar întâmpla dacă mâine s-ar da în America o lege că toți republicanii pot trece la democrați și invers?”, spune Ben-Oni Ardelean.

„Cred că acest sistem de intoxicare trebuie să înceteze pentru a ne câștiga credibilitatea pe plan extern și în același timp pentru a putea să creăm un mediu facil investițiilor în România”, mai susține Ben-Oni Ardelean.

1 Commentariu pe Ben-Oni Ardelean: „Eu, ca un om care are contacte la cel mai înalt nivel în SUA, spun că premierul nu este și nu va fi binevenit deloc acolo”

  1. Eu votez pentru Romania!
    Chestia cu „inalta poarta”e jenanta domnule Ardelean !
    Credeam ca la noi Crestinii minciuna e un pacat. Sau sunteti ateu domnule Ardelean?
    Nici un oficial SUA nu se exprima despre un candidat din Romania, decat strict oficial !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*